Gliss Calypso meubelset met spiegel

Spiegel als eyecatcher

De spiegel heeft een unieke afmeting van 160 cm in de kleine maat en 180 cm in de grote maat. De spiegel heeft de vorm van een halve maan en is daarom om bij weg te dromen. Wat daarnaast de spiegel vooral uniek maakt, is het zwevende effect dat hij creëert in combinatie met het wastafelmeubel.

Hij loopt namelijk door onder het meubel. Hierdoor lijkt het meubel te zweven op de spiegel.

De diversiteit van het meubel

Het wastafelmeubel is wat het plaatje compleet maakt. Gemaakt van materialen die de vertrouwde kwaliteit van Gliss weergeven. De kast is in 4 gewilde kleuren beschikbaar.

  • - Canyon Oak. Deze eikenkleur heeft een lichte afwerking. Op die manier krijgt de eikenlook een koele tint.
  • - Rustiek Eiken. Waar Canyon Oak een koude tint heeft, heeft Rustiek Eiken een warme uitstraling. Daarnaast heeft de eikenkleur die echte, rustieke uitstraling.
  • - Zwart Eiken. Wilt u dat de houtpatronen nog wel zichtbaar zijn, maar heeft u liever geen eikenkleur? Kies dan van voor Zwart Eiken. De zwart eiken kleur geeft een gebrande look met zichtbare eikennerven.
  • - Mat Zwart. Dit is de kleur van nu. Mat zwart is trendy en het is modern. De kleur is egaal en diep. Deze kast is perfect voor een badkamer waar strakke lijnen en basickleuren centraal staan. Overigens is mat zwart ook tijdloos en bent u er niet snel op uitgekeken.

Kleurstalen Gliss Calypso

Verschillende materialen

Het Gliss Calypso meubel wordt gemaakt van 2 verschillende materialen. De Mat Zwarte variant wordt gemaakt van MDF. Een bekend houtproduct dat goed bestand is tegen vochtige ruimtes en goed te bewerken is met kleur.

MDF wordt afgewerkt met een gladde laag. Dit betekent niet dat de kleur glanzend is, maar dat de bovenste laag egaal is.

De kasten die een eikenachtige kleur of patroon hebben, worden gemaakt van MFC. MFC is MDF met een gelamineerde laag. Deze gelamineerde laag kan een eigen reliëf of textuur hebben. Zo kan er een meubel worden gemaakt met een hout look, dat goed bestendig is tegen het vocht in de badkamer.

Bijzonder om te combineren

Al verliefd geraakt op de Gliss Calypso set, maar weet u niet zo goed hoe u de set kunt combineren met andere artikelen in uw badkamer? Wellicht hebben wij wel goede tips voor u.

De waskommen die worden afgebeeld op de foto’s van de Calypso set zijn ook van Gliss. Daar ziet u de Dione waskom. Deze is verkrijgbaar in de kleur wit en mat wit.

Op zoek naar een iets stoerdere look? De Uloka waskommen van Gliss zijn ook prachtig te combineren met het meubel. Vanwege de lichte kleur van het beton, is de waskom te combineren met alle verkrijgbare kleuren.

Uloka en Dione waskom

Verliefd geraakt op mat zwart? Dan past de Salenzi Hide Circle waskom ook perfect bij dit meubel. Deze waskom heeft dezelfde vorm en afmetingen als de Uloka waskom. De Hide Circle is echter gemaakt van keramiek en afgewerkt in mat zwart.

Op zoek naar een bijzonder opbouw wastafelkraan die bij de set past? Kijk eens bij de opbouw wastafelkranen van Salenzi.

Ook de wastafelkranen van Hotbath vormen een unieke combinatie met de set.

Helaas is het niet mogelijk om een ingebouwde kraan te combineren met deze set. Het is namelijk niet mogelijk om een kraan op de spiegel te plaatsen.

Benieuwd naar de bijzondere set van Gliss Calypso? Klik hier om ze te bekijken. Vragen of gewoon nieuwsgierig? Kom gerust langs in onze showroom.