De slimme badkamer: Wat doet een smart toilet?

Placed by Tessa Geers on 12-5-2022

Het creëren van een smart home wordt steeds populairder. Maar wist u dat er ook in de badkamer steeds meer slimme voorzieningen worden toegepast? Vandaag vertellen we u alles over de voordelen van een smart toilet! Het toilet is één van de meest gebruikte objecten in het huishouden. Het is dus zeker het overwegen waard om uw toilet te upgraden! Een slim toilet heeft vele verschillende voordelen, die uw dagelijks leven een stuk aangenamer maken.

Lees meer

Logischerwijs weten de meeste mensen wel dat een tegel een matte oppervlakte of een glanzende oppervlakte kan hebben. Maar wanneer u zich gaat verdiepen in de wereld van tegels en wat voor tegels er goed passen in uw badkamer, komen er ontzettend veel dingen op u af.

Daarom pakken we een sectie van deze ‘tegelgekte’ en zetten we het voor u op een rij.

Lees meer

Hoe plaats je een bad?

Placed by Sabine Visser on 28-4-2022

Een bad plaatsen kan op verschillende manieren en ligt helemaal aan welk bad u heeft aangeschaft. Zo heeft u vrijstaande baden, ligbaden, hoekbaden, whirlpools, zitbaden en bad/douche combinaties. Deze worden allemaal op verschillende manieren geplaatst. Wij nemen ze allemaal voor u door.

Voor elk bad begint u met het bekijken waar u het bad wilt gaan plaatsen. Zijn er al bestaande aan- en afvoerleidingen? Het beste kunt u een bad uitzoeken waarbij de afvoer overeen komt met de bestaande afvoerleidingen, al is het verplaatsen van leidingen natuurlijk ook mogelijk.

Lees meer

Toilet in de badkamer.. Wilt u dat wel?

Placed by Naomi Voorsluys on 21-4-2022

Wel of niet een toilet in uw badkamer. Is dit een goed idee? Wij zetten de voor- en nadelen voor u op een rij.

Lees meer

Lacus: Italiaanse kwaliteit in wanden en cabines

Placed by Sabine Visser on 08-4-2022

Al meer dan 10 jaar (sinds 2008) is het Italiaanse bedrijf Lacus ontwerpen aan het bedenken en distribueren. Dit doen zij voor unieke douches en douchecabines/deuren. De designs zijn strak en zeer betaalbaar. De douchewanden van Lacus zijn voorbestemd om onder andere in Italië en daarnaast ook wereldwijd de herkenbare stijl en kwaliteit van Italië te vertegenwoordigen. Lacus heeft geanticipeerd op de veranderingen en gewoontes van de samenleving.

Voor al uw Lacus artikelen bent u dus bij Tegeldepot aan het juist adres!

Lees meer

RVS in de badkamer

Placed by Sabine Visser on 30-3-2022

De meeste artikelen in de badkamer zijn gemaakt van messing. Dit is een betaalbaar product van prima kwaliteit. U kunt ook kiezen om een artikel te bestellen van het materiaal RVS. De naam zegt het eigenlijk al Roestvrij staal of Roestvast staal. De officiële benaming is Roestvast Staal, het materiaal kan wel roesten maar het is wel beter bestand tegen roest dan andere materialen. Omdat het zo’n stevig materiaal is kan het in veel verschillende vormen gebruikt worden. Zo kunt u dit materiaal op allemaal verschillende plekken in en om het huis tegen komen.

Lees meer

Hoe kiest u een accentmuur?

Placed by Naomi Voorsluys on 24-3-2022

Even wat anders doen in uw badkamer? Benieuwd hoe u kunt spelen met uw doucheruimte om er meer uit te halen dan er nu in zit? Kies voor een accentmuur. Op een vrij simpele manier kijkt u al heel anders naar uw badkamer.

Lees meer

Wat is het (tegel)verband?

Placed by Tessa Geers on 17-3-2022

Bent u van plan binnenkort uw badkamer te betegelen? Wat leuk! Misschien heeft u al een idee over wat voor soort tegels u mooi vindt en in wat voor kleur. Maar heeft u ook al nagedacht hoe u ze gaat leggen of plakken? Naast het uitzoeken van de tegels, is het ook belangrijk om na te denken over het legpatroon, ook wel legverband genoemd. Dat klinkt eenvoudig, maar het kan best een uitdaging zijn! Afhankelijk van de vorm tegel en de ruimte, komt het ene legpatroon beter tot zijn recht dan de ander. Wij helpen u vast op weg!

Lees meer

Match Up by Cerim in uw badkamer

Placed by Naomi Voorsluys on 03-3-2022
Een serie van deze tijd. Dat is de Florim Match-up serie. In een tijd waarin het uitdrukken van uw eigen persoonlijkheid steeds belangrijker wordt. Een tijd waarin steeds meer mensen zich willen omgeven met de dingen waar zij het meest gelukkig van worden, heeft Florim een serie gecreëerd die volledig kan aansluiten op de wensen van ieder individu.Lees meer

Kleine opknappingen in de badkamer

Placed by Tessa Geers on 16-2-2022

Fris uw badkamer op met kleine opknapklusjes. Begin met een grote schoonmaak of vervang oude kit en voegen. Wellicht bent u toe aan een modernere douche en nieuwe accessoires? Wij staan voor u klaar met tips en advies!

Lees meer

107 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren