De diversiteit van koperen kranen

Placed by Noömi on 14-1-2020

Bent u benieuwd naar alle opties als het gaat om koper sanitair voor uw huis en wilt u eens wat anders dan normaal? Bij Tegeldepot hebben we de trend koper sanitair niet aan ons voorbij laten gaan. Ons assortiment aan koper sanitair groeit continu. Bij ons kunt u terecht voor onder andere koperen fonteinkranen, keukenkranen, douchekranen en badkranen. Bijbehorende afvoerpluggen, sifons en vloerbuis? Ja, die hebben we ook in ons assortiment!

Lees meer

De feestdagen zijn achter de rug, de kerstversieringen zijn weer opgeborgen en we beginnen vol frisse moed aan het nieuwe kalenderjaar: 2020 is van start gegaan! Een nieuw jaar, een nieuw decennium, én nieuwe trends in de sanitair wereld. In dit blog lichten wij enkele badkamertrends uit waarvan wij verwachten dat we ze dit jaar terug gaan zien in de Nederlandse badkamer- en toiletruimtes!

Lees meer

Kranen in luxe kleuren voor moderne ruimtes

Placed by Noömi on 24-12-2019

Kranen worden al een hele tijd niet meer alleen in het vertrouwde chroom geproduceerd. Na de opkomst en populariteit van mat zwart sanitair zijn er een aantal andere kleuren, zoals goud en koper op de markt gekomen, waarvan zwart chroom de meest recente kleur is. Er gaat een (kleurrijke) wereld open aan mogelijkheden voor in onze keukens, badkamers en toiletten.

Lees meer

Ruim aanbod VTwonen tegels bij Tegeldepot!

Placed by Noömi on 02-12-2019

De buitentemperaturen beginnen aardig te dalen. De gezelligheid wordt dan ook wat vaker binnen opgezocht. Het weer is wat droevig, maar dat mag de pret niet drukken. Vooral in huis niet! De binnentegels van VTwonen komen in allerlei verschillende gezellige designs en kleuren. Voor elk wat wils. Ook voor de klassiek liefhebber onder ons. VTwonen biedt series als Classic, Concrete, Mediterranea, Metals tot aan Woodstone. Hier alvast wat inspiratie voor uw huis en een voorproefje van ons aanbod bij Tegeldepot.

Lees meer

Inloopdouches en douchecabines zijn er in vele soorten en maten. De meeste glaswanden zijn voorzien van standaard helder glas met en standaard muurprofiel en stabilisatiestang, maar het aanbod aan douchewanden is vele malen groter dan dat. Zo zijn er glasplaten met een Nano anti-kalk coating, douchewanden voorzien van veiligheidsglas en inloopdouches die zijn voorzien van gekleurde profielen. In deze blog lichten we enkele van deze glassoorten uit!

Lees meer

Tegels, groter dan ze ooit zijn geweest

Placed by Anita van Diest on 28-10-2019

Tegels, groter dan ze ooit zijn geweest

Tegels in XL-formaat zijn gespot bij de grootste tegelbeurs in Europa. Er was geen ontkennen aan dat Tegeldepot deze prachtige tegels aan het assortiment zou toevoegen. De XL vloertegels zijn werkelijk prachtig om te zien in een ruimte. Lees verder en kijk mee naar de XL vloertegels in het assortiment bij Tegeldepot, die overigens ook aan uw wand gemonteerd kunnen worden.

Lees meer

Solid Surface: waarom wel of waarom juist niet?

Placed by Anita van Diest on 22-10-2019

In deze blog proberen we u duidelijkheid te geven over wat dat laatste nou eigenlijk is en wat de belangrijkste eigenschappen zijn van solid surface.

Lees meer

Creëer een unieke look in uw badkamer met industrieel sanitair!

Placed by Marketing Tegeldepot on 26-8-2019

In de wereld van wonen en interieur neemt de industriële look steeds meer toe, en ook in de sanitair wereld wint deze look aan populariteit. Uiteraard spelen wij bij Tegeldepot hierop in en verkopen wij diverse sanitair artikelen met een industriële look!

Lees meer

Salenzi

Placed by Anita van Diest on 31-7-2019

Bent u op zoek naar design sanitair, maar voor een mooie prijs en van goede kwaliteit? Dan is Salenzi precies wat u zoekt. 

Lees meer

Op onze webshop is al een geruime tijd een divers aanbod aan artikelen die ‘mat’ zijn afgewerkt. Naast mat zwarte en mat witte producten komt daar binnenkort een nieuwe kleur bij: ook de nu nog onbekende kleur mat groen zal binnenkort bij ons verkrijgbaar zijn!

Lees meer

57 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren