Terrazzo in verschillende stijlen!

Placed by Daisy Pos on 17-8-2022

Terrazzo, ook wel genoemd als granito of marmorite. Dit is een naam die gebruikt wordt voor een vloerafwerking die bestaat uit marmerkorrels of ander materiaal wat een kleurtje heeft.

Lees meer

De Bohemian badkamer, vol kleur en natuur

Placed by Jouke Sluimer on 11-8-2022

Een bohemian badkamer, een ruimte waar alles kan en mag, waar niks te veel is en ieder attribuut zijn eigen verhaal meebrengt. Een natuurlijke en kleurrijke badkamer wat u vanzelf een warm gevoel toebrengt.

Lees meer

Natuursteen onderhouden doet u zo

Placed by Naomi Smid on 04-8-2022

Natuursteen in de badkamer, het is echt een bijzondere eyecatcher. Tegels, waskommen of wastafelbladen in natuursteen maken uw badkamer echt compleet. Het is mooi, maar het heeft ook zeker een gebruikshandleiding. Van natuursteen kunt u lang genieten, zolang u het maar op de juiste manier onderhoud.

Lees meer

Geef uw badkamer lo-budget een nieuwe look!

Placed by Daisy Pos on 25-7-2022

Met deze tips kunt u uw badkamer een nieuwe look geven zonder dat er een grote verbouwing aan te pas komt.

Lees meer

Stijlvolle douchegoten van Brauer!

Placed by Sabine Visser on 19-7-2022

Wilt u ook een stijlvolle douchegoot in uw doucheruimte plaatsen? Tegenwoordig kan dat! Verschillende merken hebben stijlvolle douchegoten te koop, maar in deze blog gaan we de stijlvolle douchegoten van Brauer uitlichten.

Lees meer

Badkamer samenstellen: Waar moet je op letten?

Placed by Arend Kos on 14-7-2022

Bent u van plan om een badkamer samen te stellen? Maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Geen probleem, want in deze blog informeren wij graag waar u op moet letten en geven wij u tips over het samenstellen van een badkamer. Het samenstellen van het juiste sanitair is altijd een hele klus. Wij staan daarom altijd voor u klaar om gepast advies te verlenen.

Lees meer

De marmeren badkamer

Placed by Tessa Geers on 07-7-2022

Creëer een luxe uitstraling in uw badkamer en haal marmer in uw badkamer. Dit elegante natuurproduct is een echt pronkstuk. Het wordt dan ook steeds populairder om marmer in de badkamer te gebruiken. Wilt u weten hoe? Lees dan snel verder!

Lees meer

Onverwachte kleuren in de badkamer

Placed by Naomi Smid on 28-6-2022

Het blijft verassen hoe veel creativiteit los gelaten kan worden op een badkamer. Een badkamer is vaak de ‘vergeten’ ruimte in een huis. De ruimte die als laatst wordt aangepakt of die ‘zo eigenlijk ook wel functioneel genoeg is’. Daarnaast zal een toiletpot of de wasbak waarmee het baardhaar opgevangen wordt, niet echt uitnodigend zijn voor lucratieve ideeën.

Lees meer

Eenheid in de badkamer met Just Creating!

Placed by Sabine Visser on 23-6-2022

Wilt u eenheid creëren in uw badkamer? Dan hebben wij nu de perfecte serie voor u! De serie Just Creating is een reeks artikelen bestaande uit 6 kleuren. Door middel van deze serie kunt u uw gehele badkamer met dezelfde kleur inrichten. Op die manier creëert u een eenheid voor in de badkamer.

Lees meer

Iedereen wil een mooie badkamer in huis, maar niet iedereen heeft de middelen in huis om een mooie nieuwe badkamer te bekostigen. Zeker met de oplopende huisprijzen en de inflatie die een enorme rol speelt, wordt het lastig om dan ook nog eens een nieuwe badkamer of onderdelen hiervan te betalen. Daarom geven wij u graag advies hoe u toch voor een mooie prijs het juiste sanitair in huis kan halen.

Lees meer

121 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren