Ronde badkamerspiegels 272 producten

Bent u op zoek naar een prachtige ronde spiegel voor in uw badkamer of toiletruimte? Dan bent u bij Tegeldepot aan het juiste adres. We verkopen high quality ronde badkamerspiegels in verschillende maten en met diverse lijsten.

Kies voor de prachtige ronde badkamerspiegels van o.a. Dekker en Cipi.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

272 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

272 producten
Wis filters

272 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

272 producten

De collectie ronde badkamerspiegels

We verkopen bij Tegeldepot verschillende soorten ronde badkamerspiegels. In ons assortiment kunt u terecht voor ronde make-up spiegels, dit zijn spiegels met een vergrotende spiegel. Daarnaast verkopen we ook ronde badkamerspiegels met ingebouwde LED verlichting. Dat is wel zo handig! En daarnaast verkopen we ook standaard spiegels met een prachtige decoratieve rand. De ronde badkamerspiegels met een prachtige koperen rand zoals de Cipi Ordina badkamerspiegel in mat zwart is een absolute blikvanger. Door de verschillende soorten ronde spiegels hebben we voor iedere badkamer en toiletruimte een must have in ons assortiment.

Speel met ronde badkamerspiegels om voor een ruime badkamer

Badkamer spiegels zijn perfect om de illusie op te wekken dat een badkamer ruimtelijker is. Door gebruik te maken van verschillende spiegels kunt u dit effect creëren. Als u een groot huishouden heeft kunt u ronde spiegels monteren op verschillende hoogtes. Zo kunnen personen van verschillende hoogtes de spiegel gebruiken zonder elkaar in de weg te zitten. Daarbij is de keuze voor ronde spiegels met verlichting ook handig als verschillende mensen tegelijk make up aanbrengen.

Verschillende functies ineen bij een ronde badkamerspiegel

Een ronde badkamerspiegel zonder verlichting is prachtig door het unieke design, maar in een kleine badkamer niet per se functioneel. Wij raden dan ook aan om in kleine badkamers zoveel mogelijk te kiezen voor multifunctionele spiegels. Dit betekent dat u kiest voor een exemplaar waarbij de ronde spiegel is voorzien van verlichting. Daarbij is het ook nog mogelijk om spiegels met verwarming te kopen, hierbij koopt u online een apart verwarmingselement dat u achter de spiegel plaatst.

Service van Tegeldepot

Ronde badkamerspiegels kopen? Dat doet u natuurlijk op Tegeldepot.nl! Met ons ruime assortiment ronde badkamer spiegels hebben we voor iedere badkamer of toiletruimte een perfecte spiegel. Heeft u een vraag over een bepaalde ronde badkamerspiegel met verlichting? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! In ons assortiment badkamerspiegels hebben we ook vierkante badkamerspiegels of een luxe badkamerspiegel van Boss & Wessing. Perfect voor in de badkamer of toilet!