Nisdeuren 250 producten

Een klapdeur is een goede keuze als douchedeur. Vaak wordt dit product ook wel een nisdeur, draaideur of swingdeur genoemd. Bij Tegeldepot verkopen we douchedeuren met één klapdeur van A-merken zoals Boss & Wessing, Sealskin en Sanilux. Met ons ruime assortiment klapdeuren vindt u altijd een perfecte variant voor in uw badkamer! Bij iedere klapdeur boven de ‎€150,- krijgt u van ons altijd een gratis verzending.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

250 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

250 producten
Wis filters

250 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

250 producten

Het assortiment klapdeur douchedeuren

Bij Tegeldepot gaan we altijd voor een breed én diep assortiment. Dit betekent dat we veel verschillende producten hebben, maar ook vele varianten per productsoort. We houden bij de inkoop van onze collectie draaideuren dan ook rekening met verschillende budgetten. Hierdoor kunt u bij Tegeldepot kiezen voor een budget douchedeur met een klapdeur, maar hebben we ook prachtige luxe klapdeuren. Een douchedeur met klapdeur is de meest traditionele douchedeur. Haal dat douchegordijn weg en plaats een prachtige draaideur daarvoor in de plaats. U zult merken dat de luchtvochtigheid in uw badkamer afneemt als u kiest voor een klapdeur in plaats van een douchegordijn. Zeker in combinatie met een goede luchtafvoer rondom uw douche voorkomt u een hoge luchtvochtigheid in uw badkamer. Hierdoor voorkomt u ook een muffe lucht in uw badkamer en reduceert u de kans op schimmelvorming.

Niet zomaar glas bij nisdeuren

Onze glazen draaideuren zijn niet gemaakt van normaal glas, maar van veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas niet in grote stukken uiteenspat, dit is namelijk erg gevaarlijk in de badkamer. Het veiligheidsglas van onze douche draaideuren brokkelt uiteen. Dit betekent ten eerste dat het glas niet zo makkelijk breekt, maar dat er een scheur ontstaat in het glas. En ten tweede zijn de kleine brokjes minder scherp dan normale glasscherven. Bij Tegeldepot kiest u uit 4mm veiligheidsglas, 6mm veiligheidsglas of 8mm veiligheidsglas. Daarnaast zijn de meeste van onze draaideuren behandeld met een speciale anti kalk en vuilafstotende coating. Hierdoor kunt u een douche draaideur kopen met een EasyClean coating of een NANO Antikalk coating.

De stijl van uw draaideur

Bent u bezig met uw badkamer ontwerpen? Dan denkt u vast aan een bepaalde interieurstijl die u door wilt voeren in de ruimte. Een glazen douchedeur hoeft niet meer per se van helder veiligheidsglas gemaakt te worden, er zijn vele verschillende opties voor een nisdeur draaideur. Kies de Get Wet by Sealskin Nisdeur voor geweldige kwaliteit en helder glas met een mooi chromen profiel. Of kies voor een zeer opvallend design met de Boss & Wessing zwart frame draaideur met vast paneel. Of ga voor een unieke look met de Lacus Elba rookglas draaideur, deze deur draait zowel naar binnen als naar buiten. Natuurlijk verkopen we ook producten met een prachtige RVS look of met een middenband op het glas.

Plaatsing van de draaideur

Een klapdeur wordt ook vaak een nis swingdeur genoemd, omdat de deur vaak in een nis geplaatst wordt. In een nis wordt de deur vaak gecombineerd met een vaste wand. Deze nis is zowel een goede optie in kleine badkamers als in grote badkamers. Het geeft meer privacy en zorgt er daarnaast ervoor dat een wastafel direct naast het vaste segment geplaatst kan worden.

Draaideur kopen bij Tegeldepot

Wilt u graag een prachtige glazen douchedeur met draaideur kopen voorzien van anti kalk coating met 8mm helder veiligheidsglas? Dan bent u bij Tegeldepot aan het juiste adres. U kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes iDeal en PayPal. Ook kunt u met uw creditcard bij ons bestellen. Producten die we op voorraad hebben én die voor 15:00 uur zijn besteld, heeft u de volgende dag al in huis! Bij een bestelling boven de ‎€150,- wordt uw bestelling gratis bezorgd. Hoeveel jaar garantie u heeft staat aangegeven bij de productinformatie. Bent u op zoek naar andere douchedeuren dan ons assortiment douchedeuren met 1 klapdeur? Kijk dan bij ons assortiment draaibare douchewanden en pendeldeuren. Of kies in een kleine badkamer voor een andere type deur zoals de douche schuifdeur. Daarnaast kunt u ook douche accessoires zoals wissers bij Tegeldepot kopen of misschien bent u wel op zoek naar een inbouw wastafelkraan van Best Design! Bij Tegeldepot vindt u alles voor een complete badkamer!