Duik in de cozy vibes van "Beige to Brown"

Placed by Ben Scharft on 22-3-2024

Duik in de cozy vibes van "Beige to Brown" voor jouw badkamer makeover

Badkamer vibes tillen je dagelijkse routine naar een next level chill-modus. Met "Beige to Brown", gespot bij Tegeldepot, stap je in 2024 een wereld van understated luxe en comfort binnen, speciaal voor jouw badkamer. Dit kleurenpalet is als een warme knuffel van moeder natuur, met een mix van zachte beige tinten die je doen denken aan een zen stranddag, tot diepe, aardse bruinen die je direct in verbinding brengen met de buitenwereld. Het is de perfecte setting om helemaal tot jezelf te komen.

Lees meer

Duik in de tijdloze trend: "Classic Color Chique"

Placed by Ben Scharft on 26-2-2024

Classic Color Chique | TegeldepotWelkom in de wereld waar klassieke elegantie en moderne flair elkaar ontmoeten: de "Classic Color Chique" badkamertrend van 2024. Bij Tegeldepot zijn we altijd op zoek naar manieren om jouw huis te transformeren in een persoonlijk paradijs, en deze trend is jouw ticket naar ongekende luxe. Laten we samen door de facetten van deze prachtige stijl wandelen en ontdekken hoe jij je badkamer kunt omtoveren tot een tijdloos meesterwerk..

Lees meer

Ontdek de kleurtrends 2024 voor jouw badkamer

Placed by Ben Scharft on 14-2-2024

Tegeldepot Trends 2024

Kleurtrends 2024 voor jouw badkamer beloven een jaar vol verfrissing en karakter. Met de nieuwste trends kun je jouw badkamer transformeren tot een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling van je persoonlijke stijl. Of je nu op zoek bent naar een serene toevluchtsoord of een energieke ruimte, de kleurtrends van 2024 bieden voor elk wat wils. Van de zachte en luchtige 'Pale Blue' tot de warme en uitnodigende 'Beige Brown', en niet te vergeten de krachtige 'Peach Perfect'; deze kleuren zetten de toon voor een stijlvolle en moderne badkamer.

Lees meer

Peach Perfect, de trend van 2024

Placed by Ben Scharft on 01-2-2024

Peach Perfect Moodboard

Badkamer Inspiratie: Creëer een Gedurfde en Stijlvolle Badkamer met Peach Perfect

Op zoek naar badkamer inspiratie? Ontdek de Peach Perfect trend voor 2024! Deze verrassende roze tint voegt een vleugje kracht en karakter toe aan jouw badkamer. Van de keuze voor de juiste tegels en badkamermeubel tot de perfecte accessoires, wij helpen je graag bij het creëren van uw droombadkamer.

Lees meer

Tegeldepot Trends 2024

Badkamerstijlen 2024 beloven een revolutie in je persoonlijke oase van rust. Met de opkomst van nieuwe trends is het essentieel om je badkamer niet alleen als een functionele ruimte te zien, maar als een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl en comfort. Van de warme, rijke tonen van de Modern seventies tot de kalmerende sfeer van Sustainable living, de stijlen van 2024 bieden voor elk wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan de elegante lijnen van Curved lines, de klassieke glamour van Classic color chique, of de serene uitstraling van Soft outdoor, het is tijd om uw badkamer te transformeren in een ruimte die niet alleen voldoet aan jouw functionele behoeften, maar ook je zintuigen prikkelt.

Lees meer

Voordelige trendy badkamermeubels

Placed by Tessa Geers on 24-11-2023

Wanneer u uw badkamer een upgrade wilt geven, zonder diep in uw portemonnee te duiken, is een badkamermeubel een goede keuze. Een badkamermeubel met een mooie wastafel of waskom geeft een gevoel van luxe. Het kan de toon zetten in de badkamer. Bovendien geeft het extra opbergruimte voor al uw benodigdheden! Wij bespreken de huidige trends van meubels met een voordelige prijs.

Lees meer

Stijlvol en Functioneel: Geribbeld Sanitair

Placed by Sabine Visser on 09-11-2023

Een badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in ons huis. Het is een plek waar we onze dag beginnen en eindigen, en daarom is het belangrijk dat het niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Een trend die de laatste tijd steeds populairder wordt in de wereld van badkamerdesign is geribbeld sanitair. In deze blog gaan we dieper in op de fascinerende wereld van geribbeld sanitair en laten we ons inspireren door enkele opvallende producten, zoals de Timotheus serie van Gliss Design, kranen uit de Brauer Carving serie en douchewanden en regendouches uit de BWS Ribbel serie.

Lees meer

Het najaar in met VT wonen

Placed by Simone on 02-11-2023

Het najaar staat voor de deur en de VT wonen tegels mogen niet ontbreken! Laat u inspireren door de collectie binnentegels in verschillende najaarstijlen. Van een luxe marmerlook tot zachte aardetinten of kies voor een stoere retrolook. Mix & match uw favoriete tegels! VT wonen is een bekend Nederlands interieurmerk dat verschillende soorten tegels aanbiedt voor vloeren en wanden. Het leuke aan VT wonen zijn de stijlvolle en eigentijdse ontwerpen!

Lees meer

Stijl van de week: Zwart en Koper

Placed by Sabine Visser on 19-10-2023

Een badkamer is niet alleen een functionele ruimte; het is ook een plek waar u tot rust komt, uzelf verzorgt en uw dag begint en eindigt. Daarom is het belangrijk dat uw badkamer een sfeer en stijl uitstraalt die bij u past. Als u op zoek bent naar een eigentijdse en chique uitstraling, dan is de trend van "Zwart met Koper" wellicht iets voor u. In deze blog nemen we u mee in deze stijlvolle trend en bieden we badkamerinspiratie voor onze klanten.

Lees meer

Stijl van de week: Mat Zwart en Gliss spiegels

Placed by Simone on 13-10-2023

Even uw haar doen, tanden poetsen of een belangrijke presentatie oefenen, in de huidige badkamer is een spiegel onmisbaar. En tegenwoordig zijn ze er in alle soorten en maten. Naast de onmisbare spiegel is de mat zwarte kleur ook razend populair geworden in korte tijd. U ziet het in steeds meer badkamers verschijnen en in bijna iedere showroom zit wel een mat zwarte tint. Maar waarom nou een spiegel van Gliss of een mat zwarte kleur in uw badkamer?

Lees meer

194 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren