Disclaimer

Hoewel wij onze uiterste best doen om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze webstek of de producten die wij aanbieden. Wij zien derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. Indien u twijfelt over de juiste kleur, vorm, afmetingen, waarborgen, toepassing of kwaliteit, bel dan onze klantendienst of bezoek onze toonzaal in Zeewolde.

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toelating van Badkamerdepot.be is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Badkamerdepot.be, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Badkamerdepot.be is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de webstek
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze webstek kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s. Badkamerdepot.be is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de webstek geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van bol.com weer.