Natuursteen Waskom 107 producten

Bent u op zoek naar een prachtige natuursteen waskom? Bij Tegeldepot verkopen we prachtige natuurstenen waskommen in verschillende maten, kleuren en vormen. Voor grote badkamers of kleine badkamers hebben we dan ook altijd de perfecte waskom voor u.

Bij Tegeldepot bestelt u een waskom altijd tegen de laagste prijs.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

107 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

107 producten
Wis filters

107 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

107 producten

De hoogwaardige kwaliteit van een natuursteen waskom

Een natuursteen waskom of zelfs riviersteen waskom is een perfecte optie voor mensen die een unieke badkamer willen hebben. De losstaande waskommen hebben een prachtig uiterlijk en vallen zeker op. Geen enkele natuurstenen waskom is identiek, omdat geen enkele steen 100% hetzelfde is. Natuursteen, hardsteen, riviersteen of versteend hout is zeer duurzaam. Het is een keihard product, wat bijna geen onderhoud nodig heeft. Een natuursteen waskom geeft dan ook gegarandeerd jarenlang plezier in uw badkamer of toiletruimte.

Een natuurstenen waskom schoonmaken

De materiaalsoort natuursteen kunt u het beste schoonmaken met een milde zeep zoals Groene Zeep. Agressieve en/of bijtende schoonmaakmiddelen kunnen de kwaliteit van uw natuursteen waskom aantasten. Dit is niet alleen zonde, maar kan er ook voor gaan zorgen dat de duurzaamheid van uw prachtige waskom in gevaar komt.

Waar moet u aan denken bij de aanschaf van een waskom?

Met alleen de aanschaf van een hardsteen waskom bent u nog niet klaar. Ook is het handig om te denken aan welke soort opbouw kraan en het soort wastafelblad dat u naast uw opzet waskom gaat bestellen. Bij de keuze voor een natuurstenen variant waskom is een stevig meubelblad aan te raden, aangezien natuursteen zwaarder is dan andere veel voorkomende materialen.

Natuursteen waskom bestellen bij Tegeldepot

Wilt u een prachtige natuurstenen waskommen of rivierstenen waskommen bestellen? Dat doet u op Tegeldepot.nl! Bij aankoop van een waskom riviersteen vanaf €150,- krijgt u altijd een gratis verzending. Naast hardstenen waskommen kunt u ook natuurstenen wasbakken, standaard wastafels en dubbele wastafels bij Tegeldepot bestellen. Heeft u een vraag over één van onze producten, neem dan contact op met onze klantenservice.