over ons

Wie zijn wij?

Tegeldepot is in 2008 opgericht door Florus Immerzeel en Eelco Kalsbeek. Samen waren ze verantwoordelijk voor de website, het bezorgen, de mail en de showroom. Anno 2015 is Tegeldepot gegroeid tot één van de grootste winkels van Nederland in de tegel- en sanitair branche. Wat is gestart als een winkel met 2 medewerkers is uitgegroeid tot een groot bedrijf met meer dan 20 fulltimers in dienst.

 

Directie

Eelco
Chahid

Manager

Ruben

 

Showroom

Gerard

Bert
Dennis
Gert
Ronnie
 

 

Call center

Stephanie
Kim
Jeff
Melanie
Ilse

Inkoop

Jeroen
Ewoud

Administratie

Marika
Linda

Marketing

Tamara
Anita

 

 

Grafisch Ontwerpster

Sylvana

 

Magazijn

Vincent
Hinko
Nat
Emiel
Randy
Vincent B.

 

Leuk hoor zo’n discountformule, maar service dan?

Een discountformule gaat meestal gepaard met weinig tot geen service. Wij hechten echter veel waarde aan kwaliteit, uitstekende service en tevreden klanten die terugkomen. Wij vinden dit zelfs zo belangrijk, dat klanten openlijk reviews kunnen schrijven over ons op trustpilot en beslist, zonder dat wij hier aan iets kunnen veranderen. Waarom? Wij blijven groeien en dit doen we door naar onze klanten te luisteren.

En de addertjes onder het gras?

Die zijn er niet!!!

Want waarom zou u zoveel meer betalen voor service bij een andere leverancier voor hetzelfde product! Wij vinden het in ieder geval niet nodig. Het gaat hier om hetzelfde nieuwe product, en geen goedkopere versie, namaak of tweede keus, dus: geen addertjes onder het gras.

Één team, één taak.

Klinkt een beetje cliché maar toch. Binnen Badkamerdepot vinden wij het belangrijk om als één team te werken, zodat u als klant optimaal wordt geholpen. We doen dit met een professioneel team, dat samen met u de mogelijkheden verkent en u deskundig advies op maat kan geven. En onze taak? U zo goed mogelijk van dienst zijn tegen een scherpe prijs!