Op onze webshop is al een geruime tijd een divers aanbod aan artikelen die ‘mat’ zijn afgewerkt. Naast mat zwarte en mat witte producten komt daar binnenkort een nieuwe kleur bij: ook de nu nog onbekende kleur mat-groen zal binnenkort bij ons verkrijgbaar zijn!

Artikelen die ‘mat’ zijn afgewerkt zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in vele badkamers en toiletruimtes, en dat is niet voor niets: producten die mat zijn afgewerkt zijn een lust voor het oog. Wanneer een bepaald product een matte afwerking heeft, houdt dit in dat het artikel is gepoedercoat. Zo ontstaat er een speciale, fraaie structuur dat iets ruwer aanvoelt dan wanneer een product hoog- of zijdeglans is afgewerkt. Alle producten met een matte afwerking geven dus geen glans, waardoor het een rustig effect geeft aan de gewenste ruimte.

Zoals gezegd verkocht Tegeldepot al een geruime tijd zwarte en witte producten die mat zijn afgewerkt: van toiletpotten tot wastafels, van urinoirs tot ligbaden. Binnenkort worden daar dus ook mat-groene artikelen aan toegevoegd. Een mat groene kleur doet direct denken aan een legergroene kleur en heeft daardoor een stoer, robuust en vooral zeer uniek karakter!

Mat-groen is nu nog nauwelijks te zien in badkamer- of toiletruimtes, maar het is een kwestie van tijd voordat dit wél het geval zal zijn. De eerste mat-groene sanitair artikelen zijn steeds meer in opkomst en de eerste producten zijn bij ons op de webshop te verkrijgen in deze bijzondere kleur: zo hebben wij de wandclosets van het merk Salenzi inmiddels te koop in deze kleur, terwijl we van ditzelfde merk ook een mat-groene opbouw waskom te koop hebben! Binnenkort zal het mat groene assortiment aan worden gevuld met nog meer artikelen in deze stijlvolle kleur: houd dus onze website, maar ook zeker onze social media-kanalen (Facebook, Instagram en Pinterest) in de gaten om op de hoogte te blijven van het aanbod aan mat groen sanitair!

Wilt u de mat-groene artikelen liever met eigen ogen zien? U bent altijd welkom in onze showroom in Zeewolde om alles met eigen ogen te zien! Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 tot en met 18.00 uur open, terwijl wij op dinsdagen en donderdagen zelfs open zijn tot 21.00 uur. Ook op zaterdag zijn wij open van 09.00 tot en met 17.00 uur.

Een afspraak kunt u ten alle tijden telefonisch of via de mail maken. Via de telefoon zijn wij bereikbaar op het nummer 036 844 2222 en via de mail kunt u ons bereiken via [email protected]