Villeroy & Boch 1815 producten

Al zo’n 9 jaar generaties lang staat bij Villeroy & Boch de passie en de innovatie op nummer één. Ze zijn begonnen met aardewerkproducten en een aantal jaar later kwamen daar ook tegels bij om ook aan de bouw te kunnen leveren. Niet veel later zijn zij ook begonnen met de serieproductie van sanitair en leverde zo een bijdrage aan de hygiëne in Europa.

Lees meer Minder tonen

1815 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1815 producten

1815 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1815 producten

Wat is Villeroy & Boch?

Villeroy & Boch is één van de bekendste merken als het gaat om tegels- en aardewerk artikelen. De klassieke kenmerken die ze bij Villeroy & Boch vasthouden geven de consument zekerheid en een vertrouwd gevoel. Ook hebben ze bij Villeroy & Boch een indrukwekkende innovatiecultuur, hierdoor hebben zij zichzelf heel erg bekend gemaakt. In het bedrijf proberen ze altijd verbeteringen en nieuw ontdekte aspecten door te voeren in hun artikelen.

Wat verkopen wij van Villeroy & Boch?

Villeroy & Boch Baden

Villeroy & Boch hebben verschillende baden die wij in het assortiment hebben zitten. Hieronder vallen in ieder geval de series Legato, Oberon en Squaro Edge 12. Hier onder vallen ook een aantal Whirlpool baden, die weer opgedeeld zijn in 21 series.

De whirlpool baden van Villeroy & Boch zijn natuurlijk een speciaal iets, het zijn namelijk indoor whirlpool baden. Door middel van deze indoor whirlpool kunt u ultiem genieten van een heerlijke onderwatermassage. Een whirlpool is goed voor een heleboel dingen, natuurlijk om heerlijk te relaxen en de zorgen van een dag te vergeten, maar het brengt ook uw bloedsomloop op gang, het is ontspannend, maar het is ook nog eens goed tegen spanning in uw spieren en vermindering van stress waardoor andere klachten ook weg blijven.

Villeroy & Boch Toiletten

Van het merk Villeroy & Boch hebben wij verschillende toiletpotten, deze zitten over het algemeen in een set verwerkt waarbij u zelf keuzes kunt maken uit kleuren en noem het allemaal maar op. Natuurlijk verkopen wij de toiletten van Villeroy & Boch ook gewoon los en heeft u keuze uit een duoblok, een wandcloset of een bidet.

De twee series waarvan wij de meeste producten online hebben staan zijn de series Architectura en Subway 2.0.

Van de serie Architectura verkopen wij vooral wastafels en douchebakken, deze staan namelijk in elke badkamer heel erg mooi en zijn makkelijk te combineren met bijna elke stijl badkamer. Dit komt omdat het minimalistische design van deze serie maximale inrichtingsmogelijkheden geeft. Ook gebruiken ze in de hele serie geen ‘’harde’’ randen, zo kunnen alle artikelen uit deze serie op verschillende manieren gebruikt worden in elke badkamer.

De serie Subway 2.0 is bij ons vooral wastafels en toiletpotten. Ook deze serie is weer zeer veelzijdig en biedt dus verschillende mogelijkheden qua de inrichting van uw badkamer. Omdat er veel opties zijn in soorten en maten kunt u voor elke ruimte in uw huis wel wat moois vinden uit deze serie. Omdat het design van deze serie minimalistisch en doordacht zijn wordt er nadruk gelegd op de functionaliteit van het product. De wastafels uit deze serie kunnen gecombineerd worden met de onderkasten uit de Subway 2.0 serie. Deze zijn in een heleboel kleuren en maten verkrijgbaar en zijn ook door hun design en functionaliteit zeer gewild. De toiletten uit deze serie gebruiken een innovatieve technologie genaamd DirectFlush. Hierbij spoelt bij het minimale waterverbruik toch de volledige spoelbak schoon. Het design zonder spoelrand is ook zeer hygiënisch omdat dit de reiniging van de toiletpot makkelijker maakt. Deze serie toiletpotten is niet alleen combineerbaar met alle standaard zittingen, maar ook met de nieuwe, moderne, ultraplatte toiletzittingen en de SlimSeats van Villeroy & Boch.

Villeroy en Boch Sanitair

Ook hebben wij natuurlijk wat overige producten van Villeroy & Boch online staan. Hieronder vallen een set met badpoten, een reserverolhouder, drukplaten, zeepdispensers en andere badkamermeubels en accessoires.