Texence 8 producten

Nu tijdelijk in prijs verlaagd, 15 % korting op alle Texence douchebakken bij elke order! (Actie is geldig zonder kortingscode, de prijs is al aangepast. Geldig t/m 21 nov)

Texence is het resultaat van een gedurfde combinatie tussen patronen en materialen om een exclusief maar modern stuk te maken. Omdat zij gepersonaliseerde en oneindige texturen toepassen is er voor ieders behoefte een douchebak. Hierdoor krijgt ook elke douchebak met bepaalde textuur een unieke rol in elk huishouden. De aantrekkelijkheid van deze douchebakken verdienen een speciaal plekje omdat zij de badkamer een onderscheidende stijl geven. De douchebakken van texence zijn te verkrijgen in 8 verschillende structuren en 5 kleuren. Bij texence wordt de combinatie van speciaal geselecteerde grondstoffen om de ontwikkeling werkelijkheid te kunnen maken. Door deze grondstoffen kan er een product ontworpen worden met allerlei kleuren en patronen.

Lees meer Minder tonen

8 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

8 producten

8 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

8 producten

Het materiaal

De douchebakken zijn gemaakt van geavanceerd composiet dat is vervaardigd uit hoogwaardig hars en mineralen. Door deze combinatie wordt er een exclusieve, meerlaagse coating gecreëerd die zeer fijn aanvoelt én een lange levensduur garandeert. De voordelen van dit materiaal zijn; ze zijn vochtbestendig en kunnen tegen een stootje, ook is het een hygiënisch materiaal en het is makkelijk schoon te maken. De nadelen van dit materiaal zijn; als het materiaal té heet wordt ontstaan er verkleuringen op het oppervlak. Ook is het vlekgevoelig wanneer er agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Wanneer er een vlek ontstaan is, kan dit niet meer ongedaan gemaakt worden.

De afmetingen

Op onze website verkopen wij verschillende afmetingen van deze douchebakken. Ze variëren dan ook van 70x70 cm tot 100x200 cm. De hoogte van de douchebakken is ten alle tijden 2,8 cm. Of u nu een kleine badkamer heeft of juist een hele grote, er is voor iedereen een passende douchebak te vinden!

De kleuren

Ik hoor u denken; kleuren?! Ja zeker, kleuren. De douchebakken van texence zijn verkrijgbaar bij ons in maar liefst 5 verschillende kleuren. Namelijk; Wit, Grijs, Creme, Bruin en Zwart. Zo kunt u een keuze maken die voor uw badkamer geheel uniek is.

De structuren

Bij texence zijn de douchebakken te verkrijgen in maar liefst 8 verschillende structuren. U kunt kiezen voor een normale (Smooth) douchebak. Kiest u liever voor iets wat gedurfd is? Dan kunt u kiezen uit de volgende 7 structuren; Hexagon, Squama, Diamond, Slate, Stone, Canvas en Braided. Hierdoor krijgt u een gedurfde en speelse structuur in de douchebak die u kiest. Daarnaast is de volledige douchebak ook nog eens anti-slip, dus u zult nooit zomaar uitglijden op dit materiaal.

Het afvoerputje

Bij de douchebakken die wij op de website hebben staan wordt er standaard een chromen afvoerputje mee geleverd. U kunt kiezen tussen een mat of glans chromen afvoerputje zonder een bijbetaling. Mocht u een afvoerputje willen in de kleur van de douchebak of een zwarte? Dan betaald u € 75,00 extra voor het afvoerputje.