Grohe 930 producten

Grohe is één van de bekendste sanitair merken in de Benelux. Het is een echte marktleider op sanitairgebied. Grohe staat bekend op zijn innovatieve ideeën en designs. Inmiddels bezit Grohe vijf productielocaties en wordt het merk in meer dan 130 landen verkocht.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

930 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

930 producten
Wis filters

930 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

930 producten

Badkamer & keuken

Grohe produceert niet alleen artikelen voor de badkamer, maar ook voor de keuken. Niet alleen voor uw wastafelkraan of badkraan bent u bij Grohe aan het juiste adres, maar ook voor een keukenkraan. Grohe heeft 5 vaste kleuren in hun assortiment:

 • - Hard Graphite
 • - Warm Sunset
 • - Cool Sunrise
 • - Supersteel
 • - Nickel.

Grohe Rainshower

Een bekende en populaire serie van Grohe is ‘Rainshower’. Dit is een lijn met douchekoppen. Van handdouches en hoofddouches tot complete douchesets. Alle thermostatische Rainshower systemen zijn voorzien van CoolTouch. De kraan wordt dus niet heet en deze kan gewoon aangeraakt worden. Zo is de kraan veilig te gebruiken voor iedereen. Ook zijn de kranen voorzien van TurboStat, waarmee u snel de gewenste watertemperatuur bereikt. Deze blijft ook constant.  De Rainshower artikelen zijn er in ronde en vierkante designs. Zo is er altijd een kraan die bij u past.

Grohe Keukenkranen: van bruisend tot kokend

Wist u dat Tegeldepot ook Grohe keukenkranen verkoopt? U vindt bij ons bijvoorbeeld de Grohe series ‘Blue Home’ en ‘Red New’. De Blue Home serie bestaat uit bruisend waterkranen. In De Red New serie vindt u kokend waterkranen. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende designs.

Ecojoy van Grohe

Veel producten van Grohe zijn duurzaam in gebruik. Dat scheelt in uw portemonnee. Producten met ‘Ecojoy’ zijn ontworpen om water- en energieverbruik te verminderen. Met deze technologie kunt u tot 50% besparen op uw waterverbruik. De prestaties van het product blijft hetzelfde.